Over BSC

Kennis overdracht is onze passie. Als je begrijp waarom je iets doet, hoe iets werkt is zoveel ineens vanzelfsprekend. Goede zorgverlening begint bij kennis, dat is onze overtuiging. Aandacht voor persoonlijke inbreng, afstemmen op de behoefte en de praktijk inspireren ons dagelijks tijdens ons contact met jullie. Met een praktijklokaal in Leiden, leslocaties op meerdere plaatsen in Nederland en incompany delen wij onze kennis met jou, zodat jij als zorgverlener de zorg kan blijven verlenen die jouw zorgvrager verdiend.

Wie zijn wij
Deskundig en Toegewijd

Sinds 2009 verzorg ik, Hanneke van der Kooij, met mijn team bij- en nascholingen voor zorgverleners. Jullie en het boeiende werkveld vormen dagelijks onze inspiratie om mooie, leerzame en actuele bijscholingen vorm te geven.

Praktische informatie
Alles wat je moet weten

Van parkeren tot het ontvangen van lesmateriaal, vind hier alle informatie die belangrijk is om jouw bijscholingen soepel te laten verlopen.

Veelgestelde vragen
Vraag en antwoord

Vaak hebben wij jouw vraag vaker gehoord. Daarom hebben we een aantal veel gestelde vragen alvast voor jou beantwoord.

Handige links
Voor de professionele zorgverlener

Linken die jouw professionaliteit ondersteunen hebben wij hier voor jou op een rij gezet.

Werken bij BSC
Als kennisoverdracht ook jouw passie is

Waarom?…misschien wel de belangrijkste vraag van een deelnemer. Als de kunst deze vraag te beantwoorden tot deze naar tevredenheid beantwoord is ook jou motiveert en inspireert, dan pas je bij ons.

Contact
Neem gerust contact met ons op

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Via telefoon of mail maar natuurlijk ook met de auto