Contact
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je een vraag, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Wanneer jouw vraag er niet tussen staat kan je gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Je bent niet verplicht om jouw telefoonnummer in te vullen. Wel is bellen vaak sneller en prettiger om jouw vraag volledig te kunnen beantwoorden.

Contactgegevens

Fruitweg 22 H
2321 GK LEIDEN
KvK: 28104810
Telefoonnr: 071 – 8200215
info@bijscholingscentrum.nl

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00

Tijdens de schoolvakanties zijn wij beperkt bereikbaar. We hebben ook een antwoordapparaat. Spreek je naam en telefoonnummer duidelijk in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Contactformulier

  Routebeschrijving

  Eigen vervoer

  Vanaf de richting Schiphol/Amsterdam (A4)
  Je neemt de afslag Zoeterwoude-Dorp / Leiden / Voorschoten (N206). Aan het einde van de afrit recht de Hofvlietweg op. Bij de stoplichten linksaf de Europaweg op richting Leiden. Bij de volgende stoplichten rechtsaf richting Leiden. Volg de Lammenschansweg totdat je onder het spoor door rijdt. Sla bij de stoplichten (deze taan vaak uit) linksaf richting Dahliastraat. Sla voor de Dahliastraat linksaf de ventweg op van de Lammenschansweg. Je rijdt nu weer terug onder het spoor door. Ter hoogte van de benzinepomp sla je rechtsaf de Perzikweg op. Volg de weg naar rechts je rijdt nu op de Ananasweg. Neem nu de tweede weg links (je rijdt langs een parkeerterrein) de Fruitweg op. Volg de weg tot het tweede grijs/zwarte gebouw aan je linkerhand, Spoorgebouw II. Bijscholingscentrum vind je op de eerste verdieping van dit gebouw.
  Vanaf de richting Den Haag (A4)
  Je neemt de afslag Zoeterwoude-Dorp / Leiden / Voorschoten (N206). Aan het einde van de afrit ga je bij het eerste stoplicht linksaf de Hofvlietweg op richting Leiden. Zie voor verdere beschrijving bovenstaande uitleg vanaf “Hofvlietweg”.
  Vanaf de richting Duin Bollenstreek (A44)
  Je neemt de afslag Valkenburg / Katwijk / Transferium Leiden / Utrecht (N206). Aan het einde van de afrit sla je linksaf richting Leiden / Utrecht. Neem de eerst volgende afslag linksaf, je volgt de N206 richting Leiden-West / Utrecht. Bij de stoplichten sla je rechtsaf de Doctor Lelylaan op, deze weg gaat over in de Churchilllaan. Je volgt de weg tot aan de kruising met de Vijf Meilaan. Op dit kruispunt sla je linsaf. Volg de weg en ga op beide rotondes rechtdoor tot aan de spoorweg overgang. Voor de spoorwegovergang sla je rechtsaf het bedrijventerrein op. Rij door tot na de slagbomen, aan je linkerhand zie je een grijs/zwarte gebouw, Spoorgebouw II. Bijscholingscentrum vind je op de eerste verdieping van dit gebouw.
  Vanaf de richting Wassenaar (A44)
  Je neemt de afslag Valkenburg / Noordwijk / Transferium Leiden / Katwijk (N206). Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf richting Leiden. Zie voor verdere beschrijving bovenstaande uitleg vanaf “Neem de eerst volgende afslag linksaf, je vlgt de N206 richting Leiden-West / Utrecht.”

  Openbaar vervoer

  Bijscholingscentrum ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten) van Station Leiden Lammenschans en is dus zowel per trein als per bus goed bereikbaar.

  Met de Bus
  Er vertrekt van Leiden Centraal heel regelmatig een bus richting de Frambozenweg. De volgende buslijnen kan je nemen: 9292.nl/station-leiden-lammenschans

  Wanneer je uitstapt bij Station Lammenschans loop je onder het spoor door aan rechterkant van de weg richting de benzinepomp. Ter hoogte van de benzinepomp ga je rechtaf de Perzikweg op. An het einde van de weg ga je rechtsaf en daarna steek je schuin het parkeerterrein over, aan je linkerhand ligt een grijs gebouw, Bedrijvencentrum Frambozenweg. Aan het eind van dit gebouw sla je rechtsaf. Aan je linkerhand zie je een grijs/zwart gebouw, Spoorgebouw II. De ingang is in het midden van dit gebouw. Bijscholingscentrum vind je op de eerste verdieping van dit gebouw.

  Met de trein
  Vanaf Leiden Centraal Station kan je de trein nemen richting Utrecht. Deze rijdt 2 maal per uur, je stapt uit bij station Lammenschans.

  Vanaf station Lammenschans ga je linksaf en steek je de Lammenschansweg over. Zie voor verdere beschrijving bovenstaande uitleg van vervoer met de bus vanaf “Wanneer je uitstapt bij station Lammenschans…”.

  Parkeren

  Op het terrein staan slagbomen. Parkeren na de slagbomen is gratis, dit is eigen terrein. Buiten de slagbomen geldt betaald parkeren. Voor Spoorgebouw II zijn enkele parkeerplaatsen voor Spoorgebouw I is een grote parkeerplaats met voldoende gratis parkeer mogelijkheid.