Praktische informatie

Veel belangrijke informatie over onze bijscholingen staat op de website bij de betreffende bijscholing. Denk hierbij aan informatie over start- eindtijd, inhoud programma, doelgroep en locatie. Daarnaast is er nog meer informatie die voor jou handig is om op een rij te hebben.

Informatievoorziening

Wanneer jij je inschrijft, krijg je een bevestigingsbrief per mail. Hierin staat belangrijke informatie over de door jou gekozen bijscholing. Het komt wel eens voor dat onze mail in een spam filter terecht komt. Wanneer je geen bevestigingsmail van ons ontvangt, kijk dan ook in de mailbox met ongewenste mail of onbelangrijke mail. Facturen worden afzonderlijk van de bevestigingsbrief gemaild, ook deze kunnen soms in een van de eerder genoemde folders terecht komen.

Parkeren

In Leiden is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Bijscholingcentrum. Wanneer je het terrein op komt zie je slagbomen staan. Na de slagbomen is priveterrein op dit terrein ligt Bijscholingscentrum en geldt gratis parkeren. Voor de slagbomen is openbaar terrein en daar geldt betaald parkeren..

In Den Bosch is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wel geldt hier en blauwe zone en moet een parkeerkaart worden gebruikt.

In Bergen op Zoom is voldoende gratis parkeergelegenheid, net buiten het terrein. Op het terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wanneer je vragen hebt over bijscholingen, kun je ons bellen (071-8200215) of mailen (info@bijscholingscentrum.nl). Wij zijn op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Omdat wij ook deelnemers ontvangen en materialen voor bijscholingen klaarzetten kan het zijn dat wij de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Spreek dan je naam en telefoonnummer in op ons antwoordapparaat dan kunnen wij je terugbellen. We proberen dit altijd binnen 2 werkdagen te doen.

Lesmateriaal

Bij veel van onze bijscholingen wordt gebruik gemaakt van readers ter voorbereiding op de les of training. Deze worden per mail ongeveer 2 weken voor aanvang van de bijscholing verzonden. Wanneer je ze op papier wilt hebben, kun je ze zelf printen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je doen, er worden dan wel kosten in rekening gebracht.

Schrijf je in voor onze scholingen

Heb je interesse in één of meerdere scholingen, schrijf je dan gerust in

Verschuiven en inhalen van bijscholingen

In onze algemene voorwaarden staan de regels met betrekking tot annuleren, verplaatsen of inhalen. Om onze bijscholingen betaalbaar te houden, moeten wij die spelregels ook hanteren. Wanneer het echt niet lukt om te komen en je te laat bent om nog te annuleren of te verplaatsen, probeer dan een collega te vinden die jouw plaats kan innemen. Je moet dan alleen de gegevens van die persoon doorgeven aan Bijscholingscentrum zodat wij kunnen zorgen dat er een juist certificaat of bewijs van deelname is. Onderling moet je de betaling en het doorsturen van het lesmateriaal met elkaar afstemmen.

Accreditatiepunten Kwaliteitsregister V&V

Bijscholingscentrum heeft een instellingsaccreditatie en bijna al onze bijscholingen hebben accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Wanneer je deze punten ontvangt, moeten wij deze punten binnen 6 weken na afloop van de bijscholing aan je portfolio toevoegen. Dat kunnen wij alleen als bij ons bekend is dat jij in het Kwaliteitsregister V&V vermeld staat. Wanneer wij geen registratienummer van je hebben ontvangen, kunnen wij ook geen punten toevoegen.
Wanneer je een bijscholing volgt die geen accreditatiepunten heeft moet je zelf zorgen dat deze bijscholing in jouw portfolio bij het Kwaliteitsregister V&V wordt opgevoerd. De bijscholing telt natuurlijk wel mee voor het totaal aantal punten dat je over 5 jaar aan bijscholingen moet volgen.

Meer informatie over het Kwaliteitsregister V&V kun je vinden onder Handige links.

Offerte aanvragen

Interesse in het praktijklokaal? Vraag vrijblijvend een offerte aan