E-learning

Omdat flexibiliteit belangrijk is voor onze deelnemers daarom bieden wij naast klassikale bijscholingen ook E-learning aan. Wij hebben hiervoor samenwerkingspartners waardoor wij optimaal kunnen afstemmen op de vraag en altijd gebruik kunnen maken van actuele E-learning.

Aanbod Bijscholingscentrum

Wij hebben in ons aanbod een aantal basis modules die aansluiten bij de doelgroep aan wie onze deelnemers het meest zorgverlenen, ouderen. De modules zijn ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals in het werkveld en zijn een goede voorbereiding op vaardigheidstoetsen. Het lesmateriaal is interactief en voorzien van geluid, animaties en oefenopdrachten.

Ook modules als BHV en HACCP behoren tot het aanbod waardoor wij jou nog vollediger kunnen ondersteunen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Onze samenwerking met de grootste veiligheidsopleider van Nederland, PlusPort, zal voor veel zorgorganisaties mogelijkheden bieden.

Na afronden van een module ontvang je een bewijs van deelname of een certificaat. Een aantal E-learning modules zijn ook geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V.

Omdat er steeds nieuwe modules worden gemaakt zal het aanbod alleen maar toenemen. Wanneer het onderwerp waar module die je wilt volgen niet in het overzicht staat kan je altijd contact met ons opnemen en kijken wij mee welke alternatieven mogelijk zijn.

Groepen of lange termijn planning

Wanneer je meer dan 5 deelnemers wil aanmelden of bijvoorbeeld voor meerdere jaren jouw scholing wil vastleggen (ook als enkele deelnemer) neem dan contact op met Bijscholingscentrum. Afhankelijk van de vraag krijg je meteen antwoord of brengen wij een offerte uit. Wij zijn bereikbaar op 071-8200215 of via de mail info@bijscholingscentrum.nl.

Hier komt een foto.

Schrijf je in voor onze scholingen

Heb je interesse in één of meerdere scholingen, schrijf je dan gerust in