Wie zijn wij

Wie zijn wij

Kennisoverdracht is onze passie. Wij geloven dat begrijpen wat je doet en waarom je iets doet, de basis is om “goede zorg” te kunnen verlenen. Daarom geven wij bij- en nascholing aan zorgverleners en mantelzorgers zodat zij hun dagelijkse werkzaamheden (persoonlijke verzorging en verpleegtechnische vaardigheden) kundig en bekwaam kunnen “blijven” uitvoeren.

In al onze activiteiten staan 5 waarden centraal. Deze waarden zijn ook belangrijk in de dagelijkse praktijk van zorgverleners, onze deelnemers.

Onze kernwaarden zijn:

  • Deskundig
  • Vertrouwen
  • Gelijkwaardig
  • Toewijding
  • Samenwerken

Sinds 2009 dragen wij dit dagelijks uit met ons team van enthousiaste, deskundige docenten, op vele locaties in Nederland..

Schrijf je in voor onze scholingen

Heb je interesse in één of meerdere scholingen, schrijf je dan gerust in

Professioneel

Ons team op kantoor en onze docenten zijn continue bezig om de nieuwe inzichten en nieuwe materialen te verwerken zodat onze bijscholingen voldoen aan de laatste richtlijnen en ontwikkelingen. De kwaliteit en professionaliteit van onze bijscholingen wordt geborgd door samen te werken met vakbekwame en praktijkgerichte docenten en trainers met elk hun eigen specialisatie.

Persoonlijk

Onze groepen zijn klein met aandacht voor de eigen ervaringen van de deelnemers. Onze docenten laten de bijscholingen dan ook flexibel en kundig aansluiten bij deze (praktijk-)ervaringen. Zij delen hun kennis en praktijkervaring met een enthousiasme waardoor leren leuk wordt.

Maatschappelijk verantwoord

Wij dragen graag ons steentje bij aan een duurzame samenleving. Onze bijscholingen dragen bij aan de kwaliteit van de zorg. Ervaring en expertise stellen wij ter beschikking aan stagiaires. Hiermee kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ook dat we bewust omgaan met onze middelen, cursusmaterialen en andere ondersteunende middelen zetten wij praktisch in. Papier gebruiken we zo weinig mogelijk, daarom bieden we lesmateriaal als readers digitaal aan.