Incompany

De zorgsector is dagelijks in ontwikkeling. Nieuwe behandelingen, inzichten, veranderende vraag en een toenemend personeelstekort vragen om competentiegerichte deskundigheidsbevordering. Bijscholingscentrum ondersteunt zorgorganisaties bij hun plicht om invulling te geven aan het bij- en nascholingsbeleid van de organisatie.

 

Professioneel en verantwoord

Wij verzorgen bijscholingen die bijdragen aan het kwaliteitsniveau van de zorgverleners. Onze hoog gekwalificeerde docenten verzorgen praktijkgerichte en zo nodig op de organisatie afgestemde bijscholingen. Landelijke richtlijnen vanuit de branche of organisatiegebonden richtlijnen zijn het uitgangspunt bij onze bijscholingen. Bijscholingscentrum staat geregistreerd in het Kwaliteitregister V&V wat onze kwaliteit en onafhankelijkheid borgt.

Het bestuur van een zorginstelling is eindverantwoordelijk voor het beleid, de organisatie en het kwaliteitsniveau. Van bestuurders van zorginstellingen wordt verwacht dat ze voorwaarden creëren zodat zorgverleners professionele en verantwoorde zorg kunnen verlenen. Professionele zorgverleners moeten zowel bevoegd als ‘aantoonbaar bekwaam’ zijn. Het is belangrijk dat beide kwalificaties ‘geborgd’ worden.

Aanbod en Maatwerk

Bijscholingscentrum heeft als uitgangspunt om met de organisatie mee te denken zodat bijscholingen optimaal afgestemd worden op de behoefte van de organisatie. Om zowel kleine als grote zorgorganisaties van dienst te kunnen zijn hebben altijd een actueel scholingsaanbod op onze website voor open inschrijvingen.
Voor grotere organisaties is het echter interessant om onze expertise te benutten door bijscholing op maat te laten verzorgen. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Bijscholing is toegespitst op de eigen situatie binnen de organisatie
  • Bijscholing op locatie
  • Bijscholing voor een specifieke doelgroep
  • Bijscholing alleen voor ‘eigen mensen’
  • Bijscholing stimuleren door tegemoetkoming in de bijscholingskosten aan medewerkers

Kostenvoordeel

Bijscholing op de eigen locatie bespaart de reiskosten en reistijd van deelnemers. Bij overeenkomen van meerdere groepsbijscholingen of inschrijven van meer dan 5 deelnemers op één losse bijscholing zijn er kortingsmogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor het bespreken van jouw eigen wensen, kun je telefonisch contact opnemen met Bijscholingscentrum of hier een offerte aanvragen. Als wij vragen hebben naar aanleiding van jouw gegevens in een offerteaanvraag, dan nemen wij binnen vijf werkdagen contact op.

Wij zijn bereikbaar op 071-8200215 of via de mail info@bijscholingscentrum.nl.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan