Zorgverlener

Werken in de zorg verandert continu. Nieuwe wetgevingen en nieuwe innovaties zorgen voor een continu veranderende rol van de zorgprofessional. Bij bijscholingscentrum werken we elke dag met passie aan kennisoverdracht. Wij ontwikkelen en organiseren (bij)scholingen voor de zorg, zodat zorgverleners elke dag weer de allerbeste zorg kunnen verlenen.

 

Bijscholingen
Leren van en met elkaar

Blijf altijd up-to-date. Bijscholingen met ruimte voor persoonlijke aandacht, in kleine groepen, op de praktijk afgestemd. Theorie lessen in combinatie met praktische vaardigheden.

E-learning
Bepaal zelf je tempo en tijden

Wil je 100% flexibiliteit bij het plannen van jouw eigen tempo en tijden? Dan is e-learning echt iets voor jou. Bijscholingscentrum helpt jou om je uitstekend voor te bereiden op praktijktoetsen..

Praktische informatie
Alles wat je moet weten

Van parkeren tot het ontvangen van lesmateriaal, vind hier alle informatie die belangrijk is om jouw bijscholingen soepel te laten verlopen.

Ervaringen
Ervaringen van deelnemers

Wil je weten hoe anderen onze bijscholingen hebben ervaren? Lees dan hier verschillende ervaringen van deelnemers aan onze bijscholingen.