V. Combinatie: E-learning en Carrouseldag (1)

V. Combinatie: E-learning en Carrouseldag (1)

Kennis en het beheersen van handelingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met deze combinatie aan bijscholingen, e-learning en een Carrouseldag, zorg je dat jouw kennis en vaardigheid aantoonbaar up-to-date zijn. De modules zijn een goede voorbereiding voor de Carrouseldagen. De e-learning bestaat uit 17 onderdelen, deze zijn in willekeurige volgorde te maken. De e-learning is na aankoop een jaar toegankelijk, meer inhoudelijke informatie over de e-learning lees je door hier te klikken.

Het vervolgens oefenen en bij voldoende vaardigheid toetsen van vaardigheden doe je tijdens de Carrouseldag. Voor meer informatie over de Carrouseldagen en beschikbare locaties en data klik je hier.

Wanneer je je aanmeldt voor dit combinatiepakket heb je na betaling direct toegang tot de e-learning in jouw digitale leeromgeving. Aanmelden voor een Carrouseldag doe je ook via jouw eigen digitale leeromgeving.

Zowel de e-learning als de Carrouseldag zijn geaccrediteerd. Na positieve afronding van een e-learning module (totaal 17 punten) of een Carrouseldag (6 punten) worden de accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V bijgeschreven. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de theorie klassikaal bij ons te doen. Kijk voor meer informatie hierover op onze website of vraag ons passend advies, 071-8200215 of info@bijscholingscentrum.nl.            

Doelgroep

  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige niveau 4
  • Verpleegkundige niveau 5

Methode

E-learning

Niveau

niveau 4

Duur

23 uur

Inschrijven op deze e-learning bijscholing
Altijd beschikbaar
395.00   Online