A. Abonnement 7 dagdelen

A. Abonnement 7 dagdelen

Omdat jij al hard genoeg werkt, hebben wij bijscholen makkelijk, flexibel en voordelig gemaakt!

Wanneer je van bijscholen een doorlopend proces maakt, kun jij optimale zorg blijven geven aan jouw klanten. Jaarlijks zorg je ervoor dat je up-to-date blijft. Dit is een investering in jezelf als zorgprofessional. Om jou te helpen deze waardevolle investering op een aantrekkelijke manier te kunnen doen, kan je bij ons een abonnement afnemen. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de hoeveelheid bijscholingen die je wilt doen.

Dit is niet alleen een aantrekkelijke manier om de kosten te spreiden, maar een abonnement is ook waardevol. Je krijgt namelijk meer bijscholing! Het abonnement bestaat uit dagdelen welke per dagdeel 3 uur duren. Zie het overzicht hieronder:

 

Maandbedrag     € 55 

Aantal dagdelen  7

Bedrag per jaar   € 660

 

Kosten normaal   € 770

Besparing         € 110

Omdat wij weten dat je als zorgverlener of met jouw zorgbureau momenteel al uren genoeg maakt, kan je het abonnement natuurlijk flexibel gebruiken. Dus: op al onze locaties, klassikale bijscholingen of e-learning. Het is ook mogelijk om een collega deel te laten nemen.

Wij bieden ook een abonnement voor 14 dagdelen en veelvouden hiervan. 

Werkwijze:

Bij inschrijving betaal je direct de 1e termijn. Daarna ontvang je elke maand rond de 22e een factuur voor de volgende termijn. Het kan voorkomen dat je in de 1e maand tweemaal een factuur ontvangt. Deze kun je gewoon betalen. Uiteraard ontvang je per jaar maximaal 12 keer een factuur.

Als alle dagdelen uit je abonnement verbruikt zijn en je wilt een extra dagdeel boeken, ontvang je daarvan een aparte factuur.

Doelgroep

  • Voor alle zorgverleners
  • Voor alle mantelzorgers

Methode

Klassikaal

Niveau

overige

Duur

Eerstvolgende scholingen
31
Dec
09:30
55.00   Flexibel