″Verbeteren van de zorg begint bij gekwalificeerd personeel!″

Veel gestelde vragen

Er staat een veiligheidcode in de vorm van 'rare' letters en/of cijfers. Deze moeten ingevoerd worden anders zal de aanvraag niet verstuurd worden.

De kosten van elke bijscholing staan vermeld bij de bijscholing zelf. De bijscholingen zijn te vinden onder het menu 'Agenda'. Het bedrag moet overgemaakt worden op rekeningnummer NL66RABO010.50.69.558 t.n.v. Bijscholingscentrum te Leiden ovv de bijscholing en de datum.

Sinds kort hebben wij een nieuwe site, daarom weten we nu niet waar het mis kan gaan met inschrijven. Ons vriendelijke verzoek contact op te nemen met de administratie 071-8200215.

Op de homepagina van www.bijscholingscentrum.nl zie je links bovenaan in de menubalk “Alle Bijscholingen” staan. Als je dat aanklikt krijg je een totaal overzicht.

Heb je een week na de aanmelding nog niets van ons vernomen, neem dan zeker even contact op met het secretariaat op nummer 071 8200215.

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging voor deelname aan de bijscholing. Er worden geen aparte bevestigingen verstuurt voor ontvangen betalingen.

Bijscholingscentrum bevindt zich in Spoorgebouw II op de eerste verdieping. Adres: Fruitweg 22H, 2321 GK in Leiden. (nieuwe link www.bijscholingscentrum.nl/route)

Afhankelijk van de reden van afwezigheid, is er een mogelijkheid om de bijscholing in te halen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarde.

Als je een bijscholing wilt volgen die niet op de agenda staat vernemen wij dit graag. Neem even contact met ons op tel: 071-8200215 of per mail info@bijscholingscentrum.nl. Indien je je vaardigheden wilt oefenen of toetsen dan kun je overwegen om gebruik te maken van onze “strippenkaart”. Voor meer info: (link naar strippenkaart) Voor grotere groepen is er sowieso de mogelijkheid om een scholing te verzorgen. (eventueel op ander locatie)

Bij de prijs is inbegrepen: deelname (bij)scholing, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Het is niet mogelijk om je geld terug te geven. Na elke training ontvangen de cursisten een evaluatieformulier. Aan de hand van dit formulier wordt bekeken of de training aan de verwachtingen van de cursisten heeft voldaan. Dit wordt als groep gewaardeerd. Als je niet tevreden bent horen we uiteraard graag waarom niet. Daar kunnen wij als Bijscholingscentrum alleen maar van leren.

Het certificaat is uniek. Op het certificaat staat uw naam, geboortedatum en –plaats vermeld. Daarnaast is het genummerd. Het certificaat heeft in elk geval een waardevolle bijdrage voor je eigen portfolio. Op het certificaat staan, indien van toepassing, ook punten vermeld die kunnen worden opgevoerd in het kwaliteitsregister van V&VN voor zorgverleners. Als je daar bent ingeschreven geef dan ons je nummer door.

De bijscholingen zijn in principe voor iedereen toegankelijk, tenzij dit heel specifiek op de website staat vermeld. Bij twijfel kan je altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Bijscholingscentrum.

De trainingen zijn in principe voor iedereen toegankelijk, tenzij dit heel specifiek op de website staat vermeld. Bij twijfel kan je altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Bijscholingscentrum.

De bijscholingen zijn in principe voor iedereen die werkzaam is in de zorg toegankelijk, tenzij dit heel specifiek op de website staat vermeld. Bij twijfel kan je altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Bijscholingscentrum.

Ja, Bijscholingscentrum heeft de beschikking over praktijk lokalen. Hier worden bijscholingen gegeven voor verpleegtechnische vaardigheden. Tijdens deze scholing krijg je voornamelijk theorie, vervolgens zal er, afhankelijk van de tijd, ruimte worden geboden om zelf aan de slag te gaan.

Het Bijscholingscentrum is geaccrediteerd/heeft een accreditatie voor Verpleging en Verzorgend Nederland (V&VN). Meer informatie hierover en onze inschrijving is te vinden op de website van V&VN (www.venvn.nl).

Voor al je vragen omtrent de BIG herregistratie kan je kijken  op www.bigregister.nl

Bijscholingscentrum is geaccrediteerd/heeft een accreditatie voor het kwaliteisregister van V&VN. Verder werkt zij met verschillende organisaties nauw samen waaronder FNV Zelfstandigen (www.fnvzzp.nl).

Ja, met grote regelmaat geven wij scholingen op locatie. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem hiervoor contact op met het secretariaat op 071 8200215 of stel je vraag je vraag per mail: info@bijscholingscentrum.nl

Jazeker! In nauw overleg kunnen wij scholingen op maat verzorgen. Dus als er binnen jouw organisatie een specifieke behoefte is, zoekt Bijscholingscentrum naar een passend programma en scholing. Neem hiervoor contact op met het secretariaat op 071 8200215 of stel je vraag per mail info@bijscholingscentrum.nl

Nee, de trainingen zijn toegankelijk voor alle mensen werkzaam in de zorgsector. Ook medewerkers van bedrijven of instellingen kunnen zich inschrijven voor trainingen.

Naast vakinhoudelijke bijscholingen biedt Bijscholingscentrum je ook scholingen op het gebied van “Zelfstandig ondernemen”, Regels en wetten binnen de AWBZ en intervisie. Voor meer informatie over deze scholingen bel ons: 071-8200215

Ja, vanaf Leiden CS kan je of met de bus of met de trein het Bijscholingscentrum bereiken. Je kan ook met de trein naar Leiden / Lammenschans, dan is Bijscholingscentrum op loopafstand. (link invoegen naar de route)

Bijscholingscentrum bevindt zich op een bedrijventerrein waar voldoende gratis parkeermogelijkheid aanwezig is. Voor de route kijk op (www.bijscholingscentrum.nl/route)

Na inschrijving via de website ontvang je per email een factuur en bevestigingsbrief van de administratie. Wanneer je vragen hebt over de betaling van de factuur kan je telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 071-8200215.

Als je je inschrijft voor een bijscholing kom je automatisch op de verzendlijst van onze mailingen waarmee we je op de hoogte houden van nieuwe bijscholingen.

Bijscholingscentrum streeft er naar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, dit betekent o.a. dat wij zo weinig mogelijk papier gebruiken evenals minder printen. Bovendien kunnen wij op deze manier betaalbare bijscholingen blijven verzorgen.

Uiteraard kan je je ook uitschrijven van onze mailingen. Onderaan de mailing staat een link om je die mogelijkheid te bieden.

Bijscholingscentrum wil aan de verwachtingen die een cursist heeft voldoen. Om die reden willen we graag weten welke deskundigheid je hebt. Op die manier kunnen we de stof goed aan laten sluiten op de aanwezige deskundigheid.

De algemene voorwaarden zijn altijd bij ons op te vragen, maar toonbaar op onze website op www.bijscholingscentrum.nl/algemene-voorwaarden

De kosten van elke bijscholing staan vermeld bij de bijscholing zelf. Alle bijscholingen zijn te vinden onder het menu “alle bijscholingen”. Het bedrag moet overgemaakt worden op rekeningnummer NL66RABO010.50.69.558 t.n.v. Bijscholingscentrum te Leiden.

Nee, sinds augustus 2012 zijn wij vrijgesteld van btw. Over de genoemde prijzen op de site wordt geen btw berekend. (tenzij nadrukkelijk wordt vermeld).

Wanneer je vanaf een rekening uit het buitenland een bijscholing wilt betalen moet je gebruik maken van BIC en IBAN codes. Voor onze rekening zijn dit de volgende codes:

  • BIC: RABONL2U
  • IBAN: NL66RABO0105069558

Ja, tot nog toe biedt de belastingdienst deze mogelijkheid. Elke jaar veranderen de voorwaarde en de hoogte van het aftrekbare bedrag. Voor meer informatie verwijzen je daarom naar de site van de belastingdienst (http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk)

Na afloop van een volledig gevolgde bijscholing overhandigd de docent je direct jouw certificaat. Een reden van niet overhandigen kan zijn dat wij niet je volledige gegevens hebben ontvangen om je certificaat te maken. Dan is het zaak deze zo spoedig mogelijk door te geven. Zodat we je certificaat alsnog in orde kunnen maken en op kunnen sturen.

Als je 15 minuten te laat aanwezig bent. Vervalt de mogelijkheid om de bijscholing in te halen, ook het recht op terugbetaling vervalt.

Er is een verschil tussen niet kunnen en overmacht. Bijscholingscentrum bepaald of er sprake is van overmacht.

Als je je hebt aangemeld via de website ontvang je per e-mail de bevestigingsbrief, factuur en routebeschrijving. Indien deze uitblijft graag even contact opnemen met Bijscholingscentrum. 071-8200215