″Verbeteren van de zorg begint bij gekwalificeerd personeel!″

Referenties Bedrijven

Voor o.a. de volgende bedrijven heeft Bijscholingscentrum haar diensten mogen bieden:

Medisource
Naar website >

Multidisciplinaire Zorg waar dan ook in Nederland planbaar in tijdseenheden van 15 minuten. 

Thuiszorg Het Centrum
Naar website >

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij werken vanuit Utrecht, Arnhem, Amersfoort en Zeewolde.

Allcura
Naar website >

Allcura thuiszorg is een lokaal christelijke thuiszorgorganisatie.

Flexillent
Naar website >

Flexillent bemiddelt tussen Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP'ers) in de zorg en zorginstellingen in het gebied West-Brabant.

Groot Hoogwaak
Naar website >

Groot Hoogwaak biedt alle vormen van zorg: verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Dit doen we bij u thuis in Noordwijk of in ons prachtig gelegen woon-zorgcentrum. 

Allerzorg
Naar website >

Allerzorg levert zorg aan iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Flexiekids
Naar website >

Flexiekids is een gespecialiseerde verpleegkundige thuiszorgorganisatie voor kinderen. Wij zijn een professioneel bureau, dat in aanpak kind en ouders centraal stelt.

PIDZ Zorg
Naar website >

PIDZ Zorg is hét serviceburo voor zorg & welzijn. Wij lossen knelpunten op binnen zorgorganisaties en zorgen voor de juiste match tussen zorgvragers en zorgverleners.

Aristo Zorg
Naar website >

AristoZorg levert kwantiteit en kwaliteit binnen een breed assortiment van zorg bij u thuis.

TOPAZ
Naar website >

Wij vinden het belangrijk dat u kunt wonen en leven zoals u dat wilt. En dat u de zorg krijg die bij u past: genoeg om uzelf te redden, maar ook niet meer dan nodig.

Icare
Naar website >

Behalve professionele verpleging verzorging en thuisbegeleiding, biedt Icare een aantal diensten, die u kunnen helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Clementia
Naar website >

Clementia Zorgverleners biedt kwalitatief hoogstaande zorg aan cliënten met een lichamelijk of verstandelijke beperking.

Accurate Zorg
Naar website >

Accurate Zorg bemiddelt in thuiszorg in het gebied rondom de Utrechtse Heuvelrug.

Multi-zorg Leontien
Naar website >

Multi-zorg Leontien levert zorg op maat, helemaal aangepast aan uw zorgbehoeften en wensen.

Buurtzorg
Naar website >

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert.

ROZA zorg
Naar website >

Bij chronische ziekte, ouderdom of een ziekenhuisontslag, is het fijn als u zorg op maat kunt krijgen. Deze zorg kunt u krijgen in uw vertrouwde omgeving, geleverd door een vast team van bevoegde en bekwame zorgverleners.

Stichting Sprank
Naar website >

Stichting Sprank biedt zorg op maat voor mensen met een verstandelijke beperking.

Thuiszorg Mozaiek
Naar website >

Wij leveren zorg op maat en naar wensen aan PGB budgethouders en Particulieren zorgvragers/mensen, die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding en verzorging.

De Zorgfabriek
Naar website >

Er zijn vele veranderingen gaande in de zorg. De Zorgfabriek speelt hier op in door jonge, flexibele, enthousiaste, betaalbare en kwalitatief goede medewerkers voor opdrachtgevers zoals zorginstellingen of particulieren te werven.

HOZO
Naar website >

Dé zorgorganisatie voor 55 plussers in Hillegom en omgeving. Onze medewerkers in de thuiszorg én de drie Hillegomse woonzorgcentra helpen u graag gelukkig en gezond te blijven.

Domus Magnus
Naar website >

Kleinschalig wonen in monumentale panden, met alle zorg die u toekomt en aandacht voor de grote én kleine dingen die uw leven de moeite waard maken.

H.V.P. Thuiszorg
Naar website >

Voor u zelf zorgen is niet vanzelfsprekend. H.V.P. THUISZORG kan u, in uw eigen woonsituatie precies die zorg bieden waar u het alleen niet aan kan.

Referenties Deelnemers

 • Bedrijf:
  “Iedereen was erg enthousiast en wat ik er van heb meegekregen is dat het heel praktisch is gebracht met een goede theoretische onderbouwing. Vooral de oefensituaties die de docent heel goed kon neerzetten hebben veel gebracht en gaven ook een goede stemming binnen de groep. De manier waarop hij ruimte gaf aan iedereen maar toch het geheel centraal en in de hand hield was bewonderenswaardig.

  Kortom, we zijn erg tevreden.Bedankt voor de prima bijscholing en we zullen zeker opnieuw jullie centrum opzoeken als er in de toekomst wederom behoefte is aan scholing.”

   

  Bedrijf:
  "ik heb gister en eergister steeksproefgewijs gepeild onder de zorgverleners wat ze nou van de cursus vonden en van de manier van lesgeven. Ze waren allemaal zeer positief en ervoeren het als zeer nuttig en interessant. Daarnaast vonden ze u erg respectvol naar andersdenkenden toe en ruimdenkend. Uw lesstijl was in hun ogen erg leuk en zeker niet slaapverwekkend. Mijn complimentjes daarvoor.

   

  Deelnemer:
  "Twee informatieve avonden over reanimatie met omvangrijke handvaten en uitgebreide technieken. Ik heb vertrouwen in mijn kunnen om een reanimatie -situatie goed te begeleiden! Dank voor de goede training!"
   
  Deelnemer:
  "Geachte dames van het bijscholingscentrum,
  Ik vond de Tiltechniek cursus van 18 mei erg leerzaam. Het fijne van deze cursus is dat deze erg praktisch is. Theoretisch lijkt het allemaal heel eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit toch altijd tegen te vallen. Ik ben praktisch ingesteld en leer beter door het te doen en te leren van mijn fouten waarna het beklijft. Dus voor mij was deze avond heel leerzaam en ik kijk met plezier uit naar de volgende avond. Hierbij nogmaals mijn complimenten.
  Met vriendelijke groete
  n

    

  Zorgbureau ‘U Staat Centraal’

  "Heel plezierig om een bijscholingscentrum in de buurt te hebben, met een betaalbaar aanbod wat aansluit bij de behoeftes die in de praktijk spelen. Wij hechten als bemiddelingsbureau in de thuiszorg groot belang aan de professionaliteit van de freelancers waarvoor wij bemiddelen. Wij bevelen het Bijscholingscentrum van harte aan. De site is overzichtelijk waardoor het aanmelden een fluitje van een cent is en de communicatie vlot en soepel verloopt. De reacties die wij teruggekoppeld kregen van onze freelancers zijn allen lovend en enthousiast."

  Wij hebben in ieder geval onze wederhelft gevonden en hoeven zeker niet verder te zoeken.
  Nogmaals mijn dank voor uw zeer snelle manier van reageren en schakelen, u bent in mijn ogen een zeer professionele en scherpe duizendpoot."