Gebruik van het praktijklokaal

Ons praktijklokaal

Bijscholingscentrum heeft een groot praktijklokaal waar de meeste van onze bijscholingen worden gegeven. Wij hebben ook de mogelijkheid om individuele begeleiding te geven in een tweede praktijklokaal.

Beide praktijklokalen zijn uitgerust met alle benodigde materialen om een praktijksituatie voor deelnemers zo realistisch mogelijk te maken. Het grote lokaal wordt gebruikt voor onze groepsscholingen; hier worden regelmatig vaardigheden geoefend en getoetst. Aantoonbaar bekwaam betekent dat je kan laten zien wat je kunt, en waar kan je dat beter dan in een professioneel praktijklokaal?

Het lokaal heeft standaard de volgende materialen:

  • oefenpoppen
  • meerdere hoog-laag bedden
  • enkele tilliften
  • diverse hulpmiddelen zoals, fantomen, zuurstofconcentrator en voedingspomp

Uiteraard kunnen wij voorzien in de benodigde protocollen, observatielijsten en oefenmaterialen, zoals sondevoedings- en urinekatheters, stomazakken, zwachtels, insulinemeters, glucosepennen en vele andere materialen.

Gebruik door anderen

Ook zorgorganisaties huren regelmatig ons praktijklokaal voor scholing aan hun medewerkers. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst van de deelnemers en in overleg met de organisatie voor het klaarzetten van de juiste materialen. Voor de begeleiding tijdens een praktijkoefening kan de organisatie kiezen voor een eigen docent, ofwel een docent van Bijscholingscentrum. Wil je – bijvoorbeeld – een nieuwe werkwijze implementeren of de neuzen dezelfde kant op zetten? Dan is het soms beter om een eigen docent mee te nemen. Maar voor een onafhankelijke toetsing van de vaardigheden van medewerkers kan het juist beter zijn een docent van Bijscholingscentrum in te zetten.

Kosten

Het standaard tarief voor het huren van ons praktijklokaal is €185,00 per dagdeel. Wanneer je een hele dag ons praktijklokaal huurt is het mogelijk dat wij de lunch verzorgen, dit kost dan €7,50 per persoon. Koffie, thee en water zijn standaard in begrepen bij gebruik van het lokaal. Wanneer je het praktijklokaal voor vaardigheidstraining van risicovolle en voorbehouden handelingen wilt gebruiken of gebruik wilt maken van een docent van Bijscholingscentrum vraag dan een offerte aan.

Ook kan je contact opnemen met een van onze medewerkers die je graag informeren over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 071-8200215.

Vrijblijvend een offerte opvragen voor ons praktijklokaal?

Offerte aanvragen voor het gebruik van het praktijklokaal

Gebruik ons invulformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het gebruik van ons praktijklokaal. Je bent niet verplicht om jouw telefoonnummer in te vullen. Wel is bellen vaak sneller en makkelijker, dus bel gerust met vragen!

    Offerte aanvragen

    Vraag vrijblijvend een offerte aan!