Bedrijven

In een continu veranderende markt hebben zorgorganisaties de verplichting dat medewerkers altijd voldoen aan de nieuwste eisen. Bijscholingscentrum is voor vele zorgorganisaties de opleidingspartner. Wij helpen zorgorganisaties efficient en planmatig invulling te geven aan hun scholingsbeleid. Wij adviseren en verzorgen dit voor zowel kleinere als grotere zorgorganisaties; van verpleeghuis tot thuiszorgorganisatie, van zorgboerderij tot kleinschalig wonen. Neem contact met ons op voor (maatwerk) advies.

Incompany
Maatwerkscholingen inhouse

Al onze bijscholingen worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd. Wij kunnen op nagenoeg elke gewenste locatie en tijden (maatwerk) bijscholingen verzorgen.

 

E-learning
Flexibel leren voor personeel

100% flexibiliteit voor personeel bij het plannen van tempo en tijden? Bijscholingscentrum helpt via E-learning personeel van zorgorganisaties om zich uitstekend voor te bereiden op praktijktoetsen.

Offerte aanvragen
Snel een offerte op maat

Vraag snel online een offerte op maat aan. Wij stellen dan snel een offerte op die voldoet aan de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie.

Gebruik van praktijklokaal
Huur onze praktijklokalen

Zorgorganisaties hebben soms zelf de behoefte aan een praktijklokaal, voorzien van materialen, inclusief ontvangst, lunch, koffie en thee. Uiteraard is er begeleiding aanwezig.

Ervaringen
Ervaringen van deelnemers

Wil je weten hoe anderen onze bijscholingen hebben ervaren? Lees dan hier verschillende ervaringen van deelnemers aan onze bijscholingen.

Contact
Neem gerust contact met ons op

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Via telefoon of mail maar natuurlijk ook met de auto.